Co mám dělat, když se můj kůň hodně potí? ☀️🐎

Was tun, wenn mein Pferd viel schwitzt? ☀️🐎

Pro silné pocení - MUSTAX PL!

Jaro je (konečně) tady, teploty pomalu stoupají 🥳 a nejen my, ale i naši koně se začínají při tréninku a na výstavách více potit... Přirozený proces, který není příliš tragický. Ale byste měli včas přijmout opatření, aby se ztráta tělesných solí způsobená zvýšeným pocením účinně kompenzovala.

Pokud se tak nestane včas, výkonnost, vytrvalost a zdraví vašeho sportovního partnera se masivně zhorší. Váš kůň se mnohem rychleji unaví a svaly budou náchylné k napětí a křečím.

Buďte však opatrní: Koně ztrácejí důležité minerály potem, a to nejen při namáhavém cvičení, ale i samotným horkem! Během 24 hodin může kůň ztratit 15 až 20 litrů potu a v něm obsažených elektrolytů. 🥵

Náš tip: MUSTAX PL (Power-Lyt), pokud se váš kůň silně potí! 🔝

Tento vysoce kvalitní doplněk krmiva účinně kompenzuje ztrátu tělesných solí při silném pocení a zajišťuje tak zdravou minerální rovnováhu v těle vašeho koně i v horkých dnech . Zároveň podporuje výkonnost, vytrvalost a zdraví. Přidané vitamíny navíc posilují obranyschopnost a zvyšují tak celkovou vitalitu našich milovaných čtyřnohých přátel.

MUSTAX PL také dodává krátkodobou energii a obnovuje rovnováhu elektrolytů v metabolismu. 🦄

Přirozeně bez dopingu a v souladu s ADMR - a dokonce rozpustný ve vodě!👌🏻

Krmné doporučení: 30 g MUSTAX PL na koně prostřednictvím krmiva nebo vody. (V případě velké zátěže je možné až 4x denně).

Proto objednávejte rychle a buďte připraveni na nadcházející "horkou fázi"! 😎🔥


Zanechat komentář

Upozorňujeme, že připomínky musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.


Může se vám také líbit