Muckis pro vašeho koně s muscle+! 💪🏼

Mukkis für dein Pferd mit Muskel+! 💪🏼
PROZRADÍME VÁM TAJEMSTVÍ...
Jak na to, aby byl váš kůň uvolněný, svalnatý a připravený k výkonu!
Šetrný trénink koně a jeho následné udržování v co nejlepší kondici je v podstatě možné v každém věku a u všech typů koní - ale efektivního budování svalové hmoty lze dosáhnout pouze cílenou prací v intervalech a krmením, které je optimálně přizpůsobeno příslušnému tréninkovému cíli!
.
Jedno je jasné: každý kůň potřebuje specifické tréninkové podněty k vybudování efektivních svalů, ale také přestávky, ve kterých se stejným svalovým skupinám nebude věnovat znovu. Existuje mnoho koní, kteří jsou nedostatečně trénovaní a potřebují mnohem více práce na budování svalů. Bohužel existuje také mnoho "přetrénovaných" koní, kteří jsou dostatečně trénovaní, ale přes veškerou snahu se rozvoj svalů nevyvíjí tak, jak by si jezdec přál. Někdy tito koně dokonce svaly ztrácejí, místo aby je budovali, a to je opravdu frustrující...
VÁŠ NOVÝ OBLÍBENÝ PRODUKT - MUSTAX M+
Samozřejmě, že každý kůň by měl být krmen podle svých potřeb, aby jeho svaly měly všechny složky, které potřebují k růstu. Zvláště důležité jsou bílkoviny složené z aminokyselin! MUSTAX M+ proto obsahuje obzvláště velké množství extrémně lehce stravitelných bílkovin a aminokyselin nejvyšší kvality, které jsou neustále a přísně kontrolovány. Tyto neuvěřitelně důležité stavební prvky však nutně potřebují nejen sportovní koně, ale také hříbata, všichni mladí koně v růstu, klisny s hříbaty v zápřahu, hřebci, rekonvalescenti a naši senioři.
Vedle individuálního krmení se v dnešní době bohužel stále častěji objevuje nedostatek superkompenzace, která je v tréninku často podceňována. To znamená, že kůň je trénován příliš mnoho, příliš dlouho, příliš tvrdě a příliš často, což v nejhorším případě může vést k úbytku svalové hmoty. Po tréninkové zátěži musí tělo vašeho koně nejen využít vlastní zdroje k obnovení základu pro dosažení stejné úrovně výkonnosti, ale v průběhu regenerace by mělo v ideálním případě zvýšit svou výkonnost nad původní úroveň a udržet ji na této nové, vyšší úrovni po určitou dobu.
Pokud však tuto zvýšenou úroveň výkonnosti použije přímo pro nový trénink, dojde k vzestupně omezenému zvýšení výkonnosti. Pokud je naopak regenerační fáze mezi jednotlivými zátěžemi příliš dlouhá, tréninkový efekt se ztrácí. Pokud trénujete koně příliš mnoho a/nebo příliš intenzivně, tělo nebude mít dostatek času na regeneraci mezi jednotlivými tréninkovými jednotkami a úroveň výkonnosti bude mít tendenci klesat.
NASTAVENÍ SPRÁVNÝCH TRÉNINKOVÝCH PODNĚTŮ
Umění optimálního rozvoje svalů spočívá v neustálém střídání cíleného tréninku, který je přizpůsoben zdravotnímu stavu koně a úrovni trénovanosti, který neustále tlačí svaly na jejich hranice, aniž by je přetěžoval, a přestávek, při kterých se kůň pohybuje, ale svaly nejsou vysloveně zatěžovány. Tělo koně však reaguje i během tohoto lehkého cvičení: zvyšuje se průtok krve do svalových skupin, které byly předtím více namáhány, buňky se neustále obnovují a dříve namáhané svalové oblasti (např. zádové svaly) se posilují, aby mohly optimálně realizovat další tréninkový podnět. Bílkoviny jsou naprosto nezbytné, aby zádové, krční, pánevní svaly & spol. měly k dispozici všechny potřebné komponenty. Nejdůležitější je přitom množství obsažených vysoce stravitelných syrových bílkovin, které si tělo koně může následně přeměnit na vlastní bílkoviny a které jsou v MUSTAX M+ více než hojné a v nejvyšší kvalitě.
KRMENÍ ESENCIÁLNÍMI AMINOKYSELINAMI S PŘÍPRAVKEM MUSTAX M+
Bílkoviny jsou základními stavebními kameny všech buněk - pouze díky nim se vůbec vytváří potřebná stabilita pro svalovou kontrakci. Kromě toho jsou bílkoviny naléhavě potřebné pro budování svalové hmoty a pro bezproblémovou regeneraci případně poškozených buněk. Bílkoviny se skládají z molekul aminokyselin, přičemž nejdůležitější jsou esenciální aminokyseliny, protože ty si kůň nedokáže vyrobit sám. Pokud aminokyseliny chybí, má to negativní účinky na celý organismus. Zejména v případě lysinu a methioninu dochází k jejich nedostatku častěji, než se předpokládá, jak ukazují vědecké studie. Pokud jsou tyto aminokyseliny podávány průběžně ve formě MUSTAX M+, může kůň mnohem lépe kompenzovat běžné výkyvy z příjmu přirozených krmiv, jako je tráva, seno nebo senáž. Je tak zajištěn optimální přísun a pozitivně podpořen vývoj svalstva.
TAKHLE TO JDE OPRAVDU DOBŘE
MUSTAX M+ dodává vašemu koni všechny potřebné esenciální aminokyseliny, podporuje vývoj silných svalů a tím podporuje celý pohybový aparát v růstu, v náročných tréninkových fázích, při rehabilitaci, u plemenných klisen nebo krycích hřebců.
Přirozeně v souladu s ADMR!!!

Zanechat komentář

Upozorňujeme, že připomínky musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.


Může se vám také líbit