Mohu podávat více produktů najednou?

Kann ich auch mehrere Produkte gleichzeitig füttern?
Přišli jste na naše webové stránky, důkladně jste si je prohlédli a nyní si nemůžete vybrat, který produkt MUSTAX byste si měli objednat, protože pro vašeho koně by jich bylo vhodných hned několik?
No, máme pro vás dobrou zprávu: Nemusíte se rozhodovat!
Celá naše řada produktů MUSTAX představuje inovativní systém krmení, který byl mimořádně dobře promyšlen veterináři a odborníky na výživu zvířat. Jednotlivé doplňky lze mezi sebou dokonale kombinovat a jsou na sobě také vědecky založeny. Díky jedinečnému použití lehce stravitelné nosné látky v podobě patentovaného předupraveného tukového prášku navíc nedochází ke zbytečnému zatěžování citlivého trávicího systému vašeho koně.
Dokonce i různé mezery v zásobování mohou být efektivně uzavřeny najednou a celý organismus vašeho favorita tak může být vyživován na nejvyšší úrovni. Díky tomu je možné optimálně krmit individuálního koně podle jeho potřeb a výkonnostního profilu a kůň dostává přesně takové krmivo, které potřebuje, aby mohl plně využít svůj potenciál. A to vše bez jakéhokoli návykového efektu!
.
Blaho vašeho koně je pro nás velmi důležité: Všechny produkty procházejí intenzivním testováním, než se dostanou do vaší stáje. Náš vysoký standard kvality je vždy dokumentován mimo jiné certifikáty podle DIN ISO 9001, GMP a HACCP.
Velký význam samozřejmě přikládáme také odbornému poradenství a pro všechny vaše dotazy máme vždy otevřené ucho - stačí se na nás obrátit, těšíme se na vás! 😊

Zanechat komentář

Upozorňujeme, že připomínky musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.


Může se vám také líbit