Co pomáhá na nervózní koně?

Was hilft bei nervösen Pferden?
V dnešní civilizaci je původní "letecký kůň" vystaven téměř nepřetržité záplavě podnětů z prostředí s různými dalšími stresovými faktory, jako je výcvik, přeprava nebo atmosféra turnaje. V závislosti na individuální osobnosti je to pro klidnější zástupce mezi našimi čtyřnohými přáteli naprosto v pořádku, ale jiné citlivější povahy to pociťují jako vysoké nervové vypětí, jsou snadno roztěkané, extrémně nervózní a často nesoustředěné.
Protože však rovnováha a pevné nervy jsou nesporně důležitými vlastnostmi v procesu učení, tréninku a soutěžích, vyvstává otázka: Jak mohu svému koni účinně a trvale pomoci dosáhnout vnitřního klidu a dobré koncentrace?
Naším řešením je MUSTAX N (Nerve Stable)
Souhra složek obsažených v MUSTAX N jako je hořčík, tryptofan a vitaminy skupiny B, dosahuje v přesně sladěné směsi mnohem většího účinku, než by měly jednotlivé složky samostatně. Hořčík je důležitý minerál, který aktivuje četné enzymy v energetickém metabolismu nervových a svalových buněk. V přesné souhře těchto účinných látek se nervový systém vašeho sportovního partnera během krátké doby znatelně stabilizuje. Snižuje se nadměrná vzrušivost a častá nesoustředěnost a výrazně se zvyšuje schopnost soustředění, učení a výkonu - trvale, bez jakéhokoli návykového efektu.
Podle antidopingových a medikamentózních pravidel (ADMR) Německé jezdecké federace (FN) musí být před soutěží/účastí na turnaji dodržena čekací doba 48 hodin! Ale nebojte se, na turnaji budete mít účinek stále. 🚀

1 Komentář:

  • Kim

    Hallo,
    ich muss schonmal ein Feedback zu diesem Produkt geben. Weil ich so begeistert bin. Ich füttere das Nervenstabil seit weniger als einer Woche und merke einen deutlichen Unterschied zu vorher. Er ist mega ausgeglichen ruhig beim longieren, reiten und viel viel konzentrierter fast schon ungewöhnlich das er so ruhig ist. So schnell habe ich noch nie eine Wirkung von einem Produkt gemerkt. Ich echt völlig begeistert Ich werde es aufjendenfall dauerhaft weiter geben. Ein weiteres Produkt von Ihnen ist bestellt 😊


Zanechat komentář

Upozorňujeme, že připomínky musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.


Může se vám také líbit