Co umí MUSTAX MIN?

Was kann das MUSTAX MIN?
S MUSTAX MIN vám nabízíme obzvláště vyvážené minerální krmivo, které obsahuje všechny důležité vitamíny, stopové prvky a minerály, které účinně zabraňují výskytu všech příznaků nedostatku.
Optimálně podporuje všechny metabolické procesy v těle koně a díky vysokému obsahu biotinu působí preventivně proti problémům s kopyty, jako jsou praskliny, tvorba mezer v rohovině nebo uvolněné stěny kopyt. Současně MUSTAX MIN zajišťuje hladkou a lesklou srst a podporuje vaše zvíře při výměně srsti.
Měď obsažená v MUSTAX MIN se významně podílí na několika metabolických procesech u koní, zajišťuje pravidelnou pigmentaci kůže a tvorbu podkoží, speciálně přidaný zinek zlepšuje hojení ran a zabraňuje drsné, šupinaté kůži a vypadávání srsti, zatímco železo slouží k transportu kyslíku v krvi a svalech.
Dostatečný přísun vitaminu E a selenu aktivně působí proti vzniku svalových poškození a křížových stehů a účinně tak podporuje regeneraci celého svalstva při práci a po náročném tréninku s vaším sportovním partnerem.
Díky cílenému a důslednému podávání vitamínů a minerálů s MUSTAX MIN nejen účinně předchází příznakům nedostatku, ale také ideálním způsobem podporuje zdravý odchov hříbat a mladých koní, jakož i výkonnost a ochotu vašeho koně.

A pokud váš kůň trpí metabolickou poruchou, jako je ECS (Cushingův syndrom), SER, RER nebo PSSM, pak můžete mnohem více získat, pokud ho budete krmit dostatečným množstvím kvalitního sena, v kombinaci se MUSTAX MIN a MUSTAX M+ máte v rukávu dvě esa, která vašemu koni umožní podávat zdravou stravu s nízkým obsahem sacharidů.


Máte nějaké otázky? Neváhejte nás kontaktovat, těšíme se na vaše dotazy! 😊

Zanechat komentář

Upozorňujeme, že připomínky musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.


Může se vám také líbit